Välkommen till Svenska Bioteket!

Din trygga leverantör när det gäller kosttillskott av hög kvalitet - här hittar du produkterna.

Många är dessutom veganska, gluten- och laktosfria.

kunskap och service är ledord i företaget.

Företaget är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård.

välkommen att kika runt bland sidorna. Du kan enkelt beställa hem dina varor från webshopen men du hittar även tips och information om vad Cecilias Naturterapi kan hjälpa dig med.

Svenska Biotetket - Ditt naturliga val när du behöver extra stöd i livet!

Jod finns att beställa

Efterfrågan på jod har varit stor de senaste månaderna och produkten har varit svår att få tag i. Men nu har vi fyllt på vårt lager och du beställer den enkelt här.

Vårt populära te har fått ny förpackning

Vårt populära Ört & Hälsote har bytt till brun papperspåse. Men innehållet i alla 7 teer är fortfarande det samma och lika välgörande. Är det dags att fylla på inför sköna myskvällar i soffan? Du beställer enkelt här.

OmniDepå Några av de populäraste produkterna

Sommar - Sol - Semester
Svenska Bioteket har semesterstängt den 11/7 – 5/8.
Tänk på att gå igenom ditt lager i god tid.
Sista beställningsdag för garanterad leverans innan vi stänger är fredagen 8 juli.

Nyhet!

företagets utbud av tjänster växer - vi erbjuder nu även frekvensbehandling. Oberon är ett instrument för både analys och behandling och som har Referens-värden för kroppens alla organ men även för ett stort antal mikroorganismer. Efter inledande skanning (av hela kroppen eller endast enskilda platser i kroppen) kan en fördjupande analys ske av specifika organ och funktioner. Analysen ger information om belastningar i kroppens organ. Oberon markerar och graderar både patologiska belastningar och prioriterar mikroorganismer som stör kroppen. För att stärka organ och funktioner kan personen få balanserande frekvensbehandling. Även behandling för att försvaga skadliga mikroorganismer kan utföras.

Välkommen att boka tid!

Symbioplex Trio är här

Vår storsäljare Symbioplex Duo har blivit Symbioplex Trio. Produkten är uppdaterad utifrån senaste forskningen och innehåller numera 3 olika mjölksyrabakterier med totalt 3 miljarder bakterier per kapsel. Du kan beställa den här.